Kesäleiri PIMEE 26.-30.7.

Kesäleiri PIMEE 26.-30.7.

PIMEE 2023

Pimeä keskiaika, pimeätä taikuutta vai muuten vaan ihan pimee meno? Tätä asiaa lähdemme ratkomaan Lammasniemessä Iso-Pimeen ja Pikku-Pimeen välittömässä läheisyydessä heinäkuun lopussa. Tervetuloa mukaan vuoden 2023 huikeimmalle kesäleirille, joka nimestään huolimatta ei varmasti ole synkkä!

Aitopartio, Aitolahden Hirvi-Veikot, Kurun Kontiot, Teiska-Partio ja Ylöjärven Viittaveljet järjestävät tänä vuonna yhteisen kesäleirin 26.–30.7. Kurussa Lammasniemen leirikeskuksessa (Lammasniementie 116, Kuru). Leirille ovat tervetulleita kaikki lippukuntalaiset ja myös vanhemmat voivat ilmoittautua mukaan ja tulla auttamaan leirin pyörittämisessä!

Leiri alkaa porrastetusti:

Tarpojat ja samoajat ke 26.7. klo 14
Seikkailijat to 27.7. klo 17
Sudenpennut pe 28.7. klo 17
Ruuhkan välttämiseksi leiri myös loppuu sunnuntaina 30.7. porrastetusti:

Aitopartio ja Aitolahden Hirvi-Veikot klo 14:00
Teiska-Partio klo 14:30
Kurun Kontiot ja Ylöjärven Viittaveljet klo 15:00
Jos olet syksyllä siirtymässä uuteen ikäkauteen, osallistut kesäleirillä uuden ikäkauden ohjelmaan. Leirille voi osallistua myös vain lauantaina päiväleirille klo 9:30-18:30. Päiväleirille osallistuminen on mahdollista kaikille ikäkausille, mutta huomioithan, että sinun tulee noudattaa päiväleirin kellonaikoja.

Leirimaksu

Ylöjärven Viittaveljet  tukee jäsentensä osallistumista leirille. Leirin hinta on sudenpennuille 20 €, seikkailijoille 30 € ja tarpojille sekä samoajille 50 €. Lauantain päiväleiriläisten leirimaksu on 10 €. Huomaathan, että koska osallistumislomake on sama kaikille lippukunnille, on siellä näkyvä hinta korkeampi. Saamassasi laskussa hinta on kuitenkin näidenYlöjärven Viittaveljien  hintojen mukainen.

Leirillä johtajina toimiville vaeltajille ja aikuisille leiri on ilmainen. Myös leirille auttamaan tulleille vanhemmille leiri on ilmainen edellyttäen, että autat esimerkiksi keittiössä, leirin huollossa tai ohjelmien järjestämisessä. Sopivaa tehtävää voi toivoa jo etukäteen ottamalla yhteyttä lippukuntasi yhteyshenkilöön.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on nyt auki Kuksassa! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.5.! https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=58830

Voit perua ilmoittautumisen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti Kuksassa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Osallistumista ei ole mahdollista perua viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen eikä osallistumismaksua palauteta. Sairastapauksissa voit hakea korvauksen lääkärin todistuksella ensisijaisesti omasta vakuutuksestasi ja toissijaisesti partiovakuutuksesta.

 

Kysymyksiin vastaa

Maria Roppola

lippukunnanjohtaja, Ylöjärven Viittaveljet

p. 050-5052290/ maria.roppola@gmail.com


Comments are closed.