Hämeen partiopiirin paraati sunnuntaina 7.5.

Hämeen partiopiirin paraati sunnuntaina 7.5.

Lippukuntamme osallistuu Hämeen Partiopiirin partioparaatiin Tampereella su 7.5. 

Tapahtumaan osallistuvat lähes kaikki Hämeen alueen lippukunnat. Tervetuloa mukaan näyttämään, miten partion näkyy ja kuuluu!

Itse paraatiin osallistuvat vain partiolaiset (sudenpennuista ylöspäin), mutta tapahtumaa saa tulla sankoin joukoin kannustamaan paraatin varrelle. 

Alustava paraatiohjelma:

11.15 kokoontuminen

11.45-12.15 paraatijuhla

12.30-13.00 paraati

Ilmoittaudu paraatiin viimeistään 18.4. mennessä kuksa-linkin kautta. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=60403

Paraatin lisäksi on mahdollisuus jatkaa paraatipäivää Särkänniemessä edullisemmilla hinnoilla. Edullisempia paraatipäivän lippuja voi ostaa myös muille perheenjäsenille ja sukulaisille. Paraatipäivän liput ovat voimassa vain sunnuntaina 7.5. Lisätietoa paraatipäivän lipputuotteista löytyy:

Särkänniemi | Hämeen Partiopiiri

Huom! Lippukunnan aikuiset huolehtivat lapsista vain paraatin ajan. Särkänniemeen menevät lapset ovat huoltajiensa vastuulla. 

Samalla on mahdollisuus ostaa kesäksi edullisempia lippuja Särkänniemeen (á 36 euroa). 

Särkänniemiliput tilataan 18.4. mennessä samasta kuksa-linkistä, kuin ilmoittaudutaan paraatiin. https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=60403

Tilatut lipputuotteet jaetaan paraatiin osallistujille paraatin aluksi. Jos et osallistu paraatiin, jaetaan loput tuotteet to 11.5. seurakuntatalon alakerran kololta. Lippujen tilaaminen on sitovaa. 

lisätietoja

Maria Roppola (maria.roppola@gmail.com/p. 050-5052290)


Comments are closed.