Kevätkokous 2020, PERUTTU

Kevätkokous 2020, PERUTTU

Suomen Partiolaisten 12.3.2020 antaman ohjeistuksen mukaan, koitamme välttää kokouksia siirtämällä ne virtuaalisiksi. Mutta emme näe että kevätkokousta voi tälläiseksi siirtää joten siirrämme kokouksen huhtikuun puolelle, estääksemme mahdollisesti turhat ihmis kohtaamiset koronaviruksen leviämisen aikana.

Päivitämme uuden päivämäärän tänne kunhan teemme siitä hallituksessa päätöksen.

Rajoituksista huolimatta ei ole mitään syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Ylöjärven Viittaveljien sääntömääräinen kevätkokous
kololla 25.3. klo 18.00

 B-jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus kokouksessa, mutta vain A-jäsenillä on äänioikeus.

A-jäsen eli varsinainen jäsen on yli 15-vuotias, partiolupauksen antanut, lippukunnan jäsenmaksun maksanut jäsen. Kunniajäsen on verrattavissa A-jäseneen. Kannatusjäsenillä on kuten B-jäsen eli hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus, muttei äänioikeutta.

Tervetuloa!


Comments are closed.