Meno – seikkailijakisat, la 5.10.2019

Meno – seikkailijakisat, la 5.10.2019

Seikkailijakisat on tarkoitettu kaikille 10-12 -vuotiaille seikkailijoille ja ensimmäisen vuoden tarpojille. Kisat kestävät lauantaipäivän aamusta iltapäivään ja osallistujista kerätään 4-6 hengen vartioita. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna.

Vaikka kyseessä on partiotaitokilpailut niin näissä kisoissa ei kisailla hampaat irvessä – päinvastoin! Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan!

Ensimmäisen vuoden seikkailijat kisaavat 4-6 hengen vartioissa turkoosissa sarjassa, heidän mukanaan kulkee koko kisan ajan saattaja, joka ei saa osallistua tehtävien tekemiseen. Toisen vuoden seikkailijat sekä ensimmäisen vuoden tarpojat puolestaan kisaavat 4-6 hengen vartioissa violetissa sarjassa. Violetissa sarjassa kilpailevilla vartioilla ei tarvitse olla saattajaa mukanaan.

Osallistumismaksu: Otava ja YlVi maksaa jokaisen lippukunnan kisavartion osallistumismaksun. Kisailijoiden tehtäväksi tulee maksaa bussimaksu Ylöjärveltä kisapaikalle Tampereen Kissanmaalle sekä takaisin Ylöjärvelle. Kaikki kisaan osallistuvat Otavat ja YlVit kulkevat yhtenä joukkona kisakeskukselle ja takaisin Tampereen seudun joukkoliikenteen linjan 80 bussilla. Nysse maksu on yhteensä 3 euroa / seikkailija.

Ilmoittautumiset: Sitova ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään tiistaina 17.9.2019. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Muutoin osallistuja joutuu itse maksamaan kilpailumaksun, joka on 15 euroa. Hämeen Partiopiirin käytäntö on, että jollei ole perumisen yhteydessä lääkärintodistusta niin silloin maksu peritään.


Comments are closed.