Partioparaati ja Reissu 5.5.2019

Partioparaati ja Reissu 5.5.2019

Hämäläinen partiokevät huipentuu toukokuun viides päivä paraatiretkipäivään Tampereella. Tuhannet partiolaiset ympäri Hämettä kerääntyvät yhteen perinteiseen partioparaatiin. Lähdetään mekin Ylvistä mukaan näyttämään, että partio kuuluu ja näkyy! Paraatin lopuksi partiolaiset perheineen pääsevät halutessaan nauttimaan päivästä Särkänniemessä alennetuin partiohinnoin.

Partiolaisilla perheineen on mahdollisuus ostaa paraatipäiväksi alennetuilla hinnoilla rannekkeita Särkänniemeen. Ranneke yli 120cm 26€ ja alle 120cm 21€.

Lisäksi paraatipäiväksi on tarjollaSuperPark rannekkeita 16€ sekä Särkänniemen herkkuseteleitä 5€. SuperPark ranneke on voimassa koko päivän ja sillä voi poistua ja palata puistoon niin usein kuin haluaa. Herkkuseteli käy kaikkiin puiston myyntipisteisiin – Herkkusetelit ovat voimassa 31.12.2019 saakka.

Särkänniemeen mukaan voivat lähteä myös kaverit ja muut perheenjäsenet samoilla hinnoilla. Mikäli Reissulle haluaa lähteä vain Paraatiin, niin sekin on mahdollista.

Partioperheille on tarjolla myös yhden päivän rannekkeita Särkänniemeen, jotka voit käyttää valitsemanasi päivänä 2019 kesän aikana. Näiden rannekkeiden hinta on yli 120cm pituisille 28€ ja alle 120cm pituisille 23€.

Ilmoittautuminen paraatiretkipäivään tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta. Lippujen osto tapahtuu myös Kuksan kautta ja maksu tapahtuu s-postiin tulevien ohjeiden mukaan huhtikuun aikana. Ilmoittautumiset & lippujen ostot tulee tehdä viimeistään lauantaina 13.4.2019!

Otavan ja YlVin johtajat vastaavat lippukuntien jäsenistä aina paraatin päättymiseen asti eli Särkänniemen porteille. Tämän jälkeen Särkänniemeen jäävät ovat Särkänniemessä vanhempiensa vastuulla!

Ilmoittautumislomakkeeseen tulee täyttää, että saako lapsi jäädä Särkänniemeen ilman aikuisen valvontaa.Jos lapsi tarvitsee Särkänniemessä aikuisen valvontaa, niin tuolloin ilmoittautumislomakkeelle kirjataan vastuuaikuisen nimi sekä hänen puhelinnumeronsa.

Samalla ilmoittautumisella ilmoitetaan oman ilmoittautumisen lisäksi myös muiden perheenjäsenten ja kavereiden rannekkeet ja ruokaliput.

Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittautumislomakkeelle pääset TÄSTÄ 

Tapahtuman alustava aikataulu on seuraava:

aamulla kokoontuminen jossain Tampereen keskusta-alueella

Klo 10:45-12:15 Paraatijuhla keskustorilla

klo 12:30 Paraati Keskustori – Hämeenpuisto – Särkänniemi

Klo 12-19 Särkänniemi avoinna


Comments are closed.