Kaira-talvileiri maaliskuussa!

Kaira-talvileiri maaliskuussa!

Otavan ja YlVin yhteinen talviretki lähestyy!

Talviretki? Siinäpä ensimmäinen jännitys momentti, odottavatko meitä aurinkoiset keväthanget vai t-paitakelit ja vihreät nurmikentät. Talvi tai ei – niin luvassa on totuttuun tapaan äärettömän hieno partioviikonloppu!

Kaira järjestetään 22.-24.3.2019 seurakunnan leirikeskuksessa Lammasniemessä, Kurussa. Retki on tarkoitettu kaikille seikkailijoista ylöspäin.

Retki alkaa perjantai-iltana Lammasniemessä noin klo 19 ja päättyy sunnuntaina klo 15-16 välillä. Kellon ajat tarkentuvat ilmoittautumisen päätyttyä, kun saamme aikataulutettua porrastetun saapumisen ilmoittautuneiden mukaan.

Retkellä on kaikille yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa niin seikkailijoille, tarpojille kuin samoajillekin. Ohjelma painottuu perinteisiin ja erätaitoihin. Entisaikojen eränkävijöiden kikat tulevat viikonlopun aikana tutuiksi – unohtamatta tietystikään tämän päivän Niksi-Pirkkoja.

Retkellä ensimmäinen yö nukutaan sisätiloissa ja toinen yö ulkona nuotion lämmössä.

Retken hinta seikkailijoille, tarpojille ja samoajille 30 euroa per nokka. Jos samasta perheestä on tulossa useampi lapsi/nuori retkelle, on sisarusalennus -10 euroa.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 14.3.2019. 
Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Retkikirje lähetetään osallistujien vanhemmille sähköpostitse sunnuntaina 17.3.2019. Retkikirjeessä on mm. tarkemmat aikataulut, ajo-ohjeet retkipaikalle, varustelista sekä ohjeet retkimaksun maksamisesta Ylöjärven Otavan tilille.

Ei kun ilmoittautumaan – Otavan ja YlVin talviretki on vain kerran vuodessa!


Comments are closed.