Sudenpentutapahtuma la 17.11. Mäntässä

Sudenpentutapahtuma la 17.11. Mäntässä

Hämeen Partiopiirin Sudenpentutapahtumassa ”Kolkkien matkassa 2018” vietetään iloinen partiopäivä yhdessä muiden hämäläisten sudenpentujen kanssa. Tapahtumaan odotetaan saapuvan jopa 1000 sudenpentua saattajineen, joten menoa ja vilskettä on luvassa!

Tapahtuma on leikkimielinen päivätapahtuma rastitehtävineen. Tehtäviä suoritetaan 4-7 hengen pentuein sekä saattajan kanssa. Pentueet muodostetaan omasta laumasta lähtevien kesken.

OsallistumismaksuSudenpentutapahtuma maksaa 25e / sudenpentu, joka kattaa niin kuljetuksen kuin myös päivän ohjelman, tapahtuman päätteeksi lämpimän ruuan sekä tapahtumamerkin.

Tapahtumamaksu maksetaan lippukuntien tilille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaisesti.

Kyyditys: Tämän vuotinen sudenpentutapahtuma järjestetään Mäntässä. Koska matkaa tapahtumapaikalle on sen verran paljon, on Otava ja YlVi vuokranneet bussin kuljetuksia varten. Bussi lähtee la-aamuna seurakuntakeskukselta ja palaa samaan paikkaan iltapäivän / alkuillan aikana. Aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Saattajat: Koko tapahtuman ajan pentueen mukana kulkee yksi saattaja, joka voi olla myös ei-vielä-partiolainen. Saattajat auttavat tarvittaessa pentueita tehtävissä, mutta tärkein tehtävä on pitää huoli siitä, että pentue pysyy kasassa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa halukkuutesi saattajaksi. Lippukunnat maksavat saattajan tapahtuma- ja kyytimaksun.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 28.10.2018. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->


Comments are closed.