Partiolaiseksi syksyllä 2018!

Partiolaiseksi syksyllä 2018!

Nyt on aika ilmoittautua harrastuksiin ja olette jo varmaan miettineet miten voisin ilmoittaa lapseni tai itseni partioon.
Koska Ylöjärvellä on meidän lisäksemme myös toinen lippukunta, mikä on tyttölippukunta.
Olemme sopineet, että YlVi ottaa lapsista jäsenikseen vain poikia ja tytöt ilmoittautuvat sisarlippukuntaamme Otavaan. Linkit YlVin ilmoittautumiseen löytyy alta, Otavan ilmoittautumisesta löydät infoa ylojarvenotava.net

Toimi näin:

Ilmoita lapsesi alla olevan linkin kautta, jolloin tieto halukkuudesta partiolaiseksi tulee myös meille.
Jos haluat myös itse partiolaiseksi, ilmoita itsesi myös kyseisen linkin kautta. Käythän ilmoittautumassa viim. 5.8.

Osallistu YlVin aloitustapahtumaan 7.8. klo 18 seurakuntakeskuksella
Emme pysty takaamaan paikkaa kaikille ilmoittautuville, mutta tämä kaikki selviää aloitustapahtumassa 7.8.2017.

Tästä ilmoittaudut Ylöjärven Viittaveljiin.

Takausta paikasta lippukunnassamme emme anna, koska uusia ryhmiä meillä alkaa vain sen mukaan miten löydämme vanhempien joukosta ryhmille johtajia.
Jos tämä homma kiinnostaa edes vähän taikka haluat infoa etukäteen partiosta, niin tervetuloa aikuisille tarkoitetulle TERKKU -kurssille, voit osallistua vain ensimmäisen tapaamisen ja miettiä kurssin jatkoa sitten:

Kiinnostaako oman partioharrastuksen jatkaminen tai oman lapsen patioharrastuksen tukeminen? Vai haluatko tutustua partiotoimintaan aikuisen näkökulmasta?

Ylöjärven Viittaveljet ja Ylöjärven Otava järjestävä Tervetuloa Partioon -kurssin partiosta kiinnostuneille aikuisille. Kurssi sisältää 4-5 tapaamista syksyn 2018 aikana. Kurssilla tutustutaan partion toimintaan ja arvomaailmaan, sekä koetaan partion päiväretki käytännössä.

Kurssille osallistumiselle ei ole mitään ennakkovaatimuksia taitotason ja partiotaustan suhteen, vaan kurssi on avoin kaikille ja aloitamme aivan perusasioista. Kurssi on infopaketti partiosta kiinnostuneille aikuisille eikä osallistuminen sido jatkotoimintaan. Halukkaita uusia partiolaisia on joka syksy paljon ja uusien ryhmien aloittamisen on kiinni siitä, löytyykö ryhmille vetäjiä. Jokainen partiossa mukana toimiva aikuinen allekirjoittaa saman: partiosta saa enemmän kuin sille antaa.

Lähde tutustumaan Partio-harrastukseen ilmoittautumalla kurssille 25.7. mennessä osoitteeseen lpkj@ylvi.fi. Ensimmäinen tapaaminen pidetään 1.8. klo 17:30 Ylöjärven seurakuntakeskuksen alakerrassa (kulku sivuovesta). Muiden tapaamisten ajankohta sovitaan yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Terveisin,
Tuuli Löfström sekä muut YlVin johtajat


Comments are closed.