Elementtien mysteerit -sudenpenturetki 7.-8.4.2018

Elementtien mysteerit -sudenpenturetki 7.-8.4.2018

Antiikin ajan kreikkalaiset kuvailivat neljä peruselementtiä: maa, ilma, tuli ja vesi, eli klassiset alkuaineet. Lähdemme sudenpenturetkelle tutkimaan näitä klassisia alkuaineita partiomaisesti, luonnontieteelliseltä kannalta. Tulethan sinäkin mukaan tutkimaan ja oppimaan, sekä retkipäiväksi ulkoilemaan!?

Sudenpenturetken PÄIVÄOHJELMA alkaa lauantaina 7.4.2018 klo 10.00 Lempiäniemen leirikeskuksessa ja päättyy samassa paikassa klo 18.00. Sudenpenturetken jälkeen on mahdollisuus jäädä retkeilemään yön yli, puolijoukkueteltassa nukkuen, sunnuntaihin 8.4. klo 10.00 asti.

Yöretken toteutumiseen pidätetään peruuttamisoikeus, mikäli retkeilytaitoisia aikuisia ei saada mukaan riittävää määrää. Toivomme siis kovasti myös vanhempia auttamaan pentueita rasteilla ja retken toteuttamisessa kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen: Retkelle ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään la 31.3.2018. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Osallistumismaksu on 10 e /sudenpentu, niin päivä-, kuin yöretkeläisiltäkin. Vanhemmat voivat maksaa vapaaehtoisen ruokamaksun 5 e / aikuinen. Maksut maksetaan paikan päällä.

Ilmoittautua voit mukaan samasta linkistä kuin sudenpentu. Ethän ilmoita aikuista lisätietokentässä, vaan ihan erillisenä ilmoittautumisena.

Retkikirje lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä (1.-2.4.) ilmoittautuessa annettuun sähköpostiin, joten tarkastattehan sen olevan oikea ilmoittautuessanne. Retkikirjeen mukana tulee lista mukaan pakattavista tavaroista.


Comments are closed.