Uutiset

HILE 2018 – ILMOTTAUTUMINEN AUKI

HILE 2018 – ILMOTTAUTUMINEN AUKI

Nyt on sen aika, meinaan ilmottautuminen talvileirille on alkanut.

HILE 2018 järjestetään Lammasniemessä 2.-4.2.2018, leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Käythän siis ilmoittautumassa mukaan, myös johtajiston toivotaan ilmoittautuvan oheisen linkin kautta.

Leiri maksaa leiriläiseltä 25€ ja perheen toisesta lapsesta alennusta saa 5€.
Leirikirje toimitetaan ilmottautuneille n. viikko ennen leiriä.

Ilmoittautua saa 24.1.2018 asti.

Ilmoittautumisen ongelmissa taikka muissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Tuuliin (044 538 8330, lpkj@ylvi.fi)

TÄSTÄ ILMOiTTAUTUMAAN

Vuoden viimeiset tapahtumat

Vuoden viimeiset tapahtumat

Tiistaina 19.12. puolestaan osallistutaan Joulutulet-tapahtumaan yhdessä Ylöjärven Reserviupseerit ry:n, Ylöjärven Reservinaliupseerit ry:n ja Ylöjärven Maanpuolustusnaiset ry:n kanssa. Tapahtuma alkaa klo 17.45 ratsukoiden ja partiolaisten soihtukulkueella. Luvassa on näyttävä soihtukulke, jossa mukana myös ratsukoita! Kulkuetta varten partiolaiset järjestäytyvät Talvisodan lähteneiden muistomerkillä klo 17.30. Kulkue lähtee liikkeelle klo 17.45. 
Suosittelemme lämpimästi hyödyntämään seurakuntakeskuksen ja Räikän kentän P-aluetta, josta on lyhyt kävelymatka sekä lähtö- että tapahtumapaikalle. 

Torstaina 28.12. vietämme mukavan ulkoiluhetken talvisessa säässä keräämällä kynttilät joulun jäljiltä Ylöjärven hautausmaalta! Kynttilänkeräyson yksi lippukuntiemme varainhankintatempauksista. Kokoonnumme Ylöjärven kirkon parkkipaikalle to 28.12.2017 klo 10.00. Varaa aikaa noin kaksi tuntia. Isolla porukalla kynttilät on kerätty nopeasti!

Ryhmien koloillat jatkuvat loppiaisen jälkeen ryhmänjohtajien ilmoittamasta päivästä alkaen. Tässä kohtaan on hyvä mainita (vanhoille partiolaisille) vielä varalta, että olettehan muistaneet maksaa jäsenmaksun! 

Helmikuu tuo mukanansa myös Otavan ja YlVin yhteiset Hile -talviretket.  Talviretki seikkailijoille ja sitä vanhemmille pidetään 2.-4.2.2018 Lammasniemen leirikeskuksella, ilmottautuminen on jo auki TÄÄLLÄ ja jatkuu 24.1.2018 asti.

Huikean kiva talviretki sudenpennuille pidetään 17.(-18.) 2.2018 Lempiäniemen leirikeskuksella Ylöjärvellä. Lisätietoja retkestä tulee heti tammikuun alussa.

Syyskokous ja Ylimääräinen virallinen kokous

Syyskokous ja Ylimääräinen virallinen kokous

Partiolippukunta Ylöjärven Viittaveljet ry

Kutsuu jäsenistönsä ja alle 15-vuotiaiden jäsentensä huoltajat sääntömääräiseen syyskokoukseen
keskiviikkona 1.11.2017 klo 18.00 Ylöjärven seurakuntakeskukselle osoitteeseen Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi. Tervetuloa, tarjolla kahvia, teetä, mehua ja kahvileipää.
Kokouksessa täysivaltaiset oikeudet ovat kaikilla yli 15-vuotiailla varsinaisilla- ja kunniajäsenillä. Huoltajille ja paikallaolijoille kokous pyytää puhe- ja läsnäolo-oikeutta järjestäytyessään.
Syyskokouksen asialistalla seuraavaa:
– vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio toimintakaudelle 2018, talousarviossa päätetään periikö lippukunta itselleen jäsenmaksua
– valitaan lippukunnanjohtaja toimintakaudelle 2018
– vahvistetaan hallituksen varsinaisten jäsenten ja varajäsenten lukumäärä seuraavaksi
toimintakaudeksi, sekä valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsenet
-valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja yksi (1) toiminnantarkastajan sijainen
tarkastamaan lippukunnan seuraavan toimintakauden tilejä ja hallintoa
-vahvistetaan seuraavan toimintakauden jäsenmaksut ja kannattajajäsenmaksut
-käsitellään muut mahdolliset asiat

 

Ylimääräisessä kokouksessa käydään läpi kevätkokouksessa käsittelemättömät asiat.

Keskiviikkona 18.10.2016 Ylöjärvellä

Ystävällisin terveisin,

Ylöjärven Viittaveljet ry hallituksen puolesta

lippukunnanjohtaja
Tuuli Löfström

Ekoteko-sudenpentutapahtuma la 11.11. Tampereella

Ekoteko-sudenpentutapahtuma la 11.11. Tampereella

Hämeen Partiopiirin Sudenpentutapahtumassa ”EKOTEKOKEKO” vietetään iloinen partiopäivä yhdessä muiden hämäläisten sudenpentujen kanssa. Tapahtumaan odotetaan saapuvan jopa 1000 sudenpentua saattajineen, joten menoa ja vilskettä on luvassa!

Tapahtuma on leikkimielinen päivätapahtuma rastitehtävineen. Tehtäviä suoritetaan 4-6 hengen pentuein, sekä saattajan kanssa. Pentueet muodostetaan ensisijaisesti omasta laumasta lähtevien kesken. Sudareiden oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla.

Sudenpentutapahtuma maksaa 10e / sudenpentu, joka kattaa niin päivän ohjelman, tapahtuman päätteeksi lämpimän ruuan, sekä tapahtumamerkin.

Sitovat ilmoittautumiset jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään sunnuntaina 22.10.2017 (syysloman loppuun mennessä).

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Sudenpentujen syysretki la 28.10. Vaakaniemessä

Sudenpentujen syysretki la 28.10. Vaakaniemessä

 

Ylöjärven Viittaveljien ja Otavan yhteinen sudenpentujen SYYSRETKI suuntaa Suomen Partiolaisten vuoden 2017 ohjelmapainotuksen mukaisesti metsään Kuruun. Retken ohjelma kietoutuu peruspartio- ja luontotaitojen ympärille – perinteitä noudattaen, osin uudella tavalla toteuttaen. Retkellä toimitaan yhdessä luonnossa ja opitaan itse tekemällä ja kokemalla. Kokeneemmat sudenpennut ja toimivat retkellä yhdessä syksyn uusien sudenpentujen kanssa.

Syysretki pidetään lauantai 28.10.2017 klo 10:00–17:00 Vaakaniemessä, Parkkuu. Halukkaille on yöpymismahdollisuus puolijoukkueteltoissa. Mikäli sudenpentu jää yöretkelle, hänellä retki päättyy sunnuntaina 29.10.2017, klo 11:00.

Retkimaksu: sudenpennuilta 10 € päiväretki, 15 € yöretki

Retkelle voivat osallistua myös sudenpentujen vanhemmat, jotka toimivat retkellä ohjelman ja huollon tehtävissä. Vanhempien retkimaksu on 5 €.

Retkelle ilmoittaudutaan Kuksan kautta. Myös vanhempien ja johtajien tulee ilmoittautua Kuksan kautta retkelle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 13.10.2017. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

 

Sankarimatka-seikkailijakisa, la 28.10.2017 Tampere

Sankarimatka-seikkailijakisa, la 28.10.2017 Tampere

Seikkailijakisat on tarkoitettu kaikille 10-12 -vuotiaille seikkailijoille sekä ensimmäisen vuoden tarpojille. Kisat kestävät lauantaipäivän aamusta iltapäivään ja osallistujista kerätään 4-6 hengen vartioita.

Vaikka kyseessä on partiotaitokilpailut niin näissä kisoissa ei kisailla hampaat irvessä – päinvastoin! Luvassa on hauskoja ja mielenkiintoisia pulmia jotka koko vartion kesken ratkaistaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan iloisen partiopäivän vietto!

Otava ja Ylvi maksaa jokaisen lippukunnan kisavartion osallistumismaksun. Kisailijoiden tehtäväksi tulee maksaa kuljetuksesta Ylöjärveltä kisapaikalle Tampereen Hervantaan sekä takaisin Ylöjärvelle. Kuljetusmaksu on 3€ / hlö.

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Muutoin osallistuja joutuu itse maksamaan kilpailumaksun, joka on 10 euroa. Hämeen Partiopiirin käytäntö on, että jollei ole perumisen yhteydessä lääkärintodistusta niin silloin maksu peritään.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään perjantaina 29.9.2017. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

MEGAviikonloppu 22.-24.9.2017

MEGAviikonloppu 22.-24.9.2017

Tervetuloa Ylöjärven Otavan ja Ylöjärven Viittaveljien yhteiselle syysretkelle eli Megaviikonloppuun!  Tämä retki on vain seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Retki järjestetään Pirkkalan partiolaisten retkipaikalla Uittamossa, Pirkkalassa.

Milloin:

  • Retki alkaa tarpojilla ja samoajilla perjantaina klo 17.00 vanhalta seurakuntakeskukselta ja päättyy sunnuntaina n. klo 13.00 Uittamossa.
  • 2. vuoden seikkailijoilla retki alkaa perjantaina klo 19.00 Uittamossa ja päättyy n. klo 14.30 vanhalla seurakuntakeskuksella
  • 1. vuoden seikkailijoilla retki alkaa perjantaina klo 19.00 Uittamossa ja päättyy sunnuntain n. klo 13.00 samassa paikassa.

Mitä maksaa: Kaikilta ikäkausilta peritään 25€ osallistumismaksu, josta sisarusalennus on 10€. Maksu suoritetaan retken alussa Uittamossa suljetussa kirjekuoressa, jossa on päällä osallistujan nimi.

Miten mukaan: Megaviikonloppuun ilmoittaudutaan to 14.9. mennessä, jäsenrekisterin Kuksan kautta, ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Miten valmistaudun: Osallistujille lähetetään retkikirjeet vko 38 alussa sähköpostitse. Kirjeestä löydät mm. varustelistan. Kaikki retkeilijät yöpyvät puolijoukkueteltoissa.

Partiolaiseksi Syksyllä 2017!

Partiolaiseksi Syksyllä 2017!

Kesä alkaa taittua syksyyn ja olette jo varmaan miettineet miten voisin ilmoittaa lapseni tai itseni partioon.
Koska Ylöjärvellä on meidän lisäksemme myös toinen lippukunta, mikä on tyttölippukunta.
Olemme sopineet, että YlVi ottaa lapsista jäsenikseen vain poikia ja tytöt ohjaamme sisarlippukuntaamme Otavaan. Linkit molempien lippukuntien ilmottautumiseen löytyvät alta

Toimi näin:

  •  Ilmoita lapsesi alla olevan linkin kautta, jolloin tieto halukkuudesta partiolaiseksi tulee myös meille.
  • Jos haluat myös itse partiolaiseksi, ilmoita itsesi myös kyseisen linkin kautta.
  •  Osallistu aloitustapahtumaan 14.8 klo 18 seurakuntakeskuksella

Emme pysty takaamaan paikkaa kaikille ilmoittautuville, mutta tämä kaikki selviää aloitustapahtumassa 14.8.2017.

Tästä ilmoittaudut Ylöjärven Viittaveljiin.

Tästä ilmoittaudut Otavaan

 

Lisätietoja partiosta taikka sen aloittamisesta, saat soittamalla lippukunnanjohtajalle.

Tuuli Löfström 044 538 8330 (olen oikeissa töissä 7-15:30, vastaan jos pystyn)

Lippukunnajohtajan kevät terveiset!

Lippukunnajohtajan kevät terveiset!

Paraatit on marssittu suorissa riveissä ja YlVin asenteella! Haluankin kiittää kaikkia osallistujia.

Toukokuukin taittuu kohti kesäkuuta ja huoltajille on lähtenyt info posti YlVin kesästä. Jos et ole tätä postia saanut olethan yhteydessä minuun. Koska siinä on tullut VANHOJEN ryhmäläisten jatkosta ilmoittamisen linkki, ja ilmoittautuminen päättyy 4.6.2017.

Olen myös itse keräämässä listaa ns. aktiivisista aikuisista, koska toimintamme tarvitsee paljon aikuisia. Listaan merkkaan niitä henkilöitä jotka eivät ole jo lippukuntamme johtajia ja haluaisivat mukaan toimintaan, mutta eivät pysty siihen viikoittaisella tasolla. Jos siis sinusta löytyy sisältä pieni partiokipinä ja haluaisit päästä kanssamme suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia retkiä, leirejä ja tapahtumia, niin aikuisille kuin lapsillekin. Olethan yhteydessä minuun, vaikka sähköpostilla, taikka jos haluat kysyä tästä listauksesta jotain.

Kesän mittaan nettisivuillemme lisäillään aikuisten partiolaisten kokemuksia partiosta, siis ihan meidän johtajien ensi sijaisesti niiden ketkä ovat vasta aloittaneet tai palanneet partion pariin. Mutta haluan aloittaa tämän kertomalle miksi minä harrastan partiota.

Partio on aina merkannut minulle toista perhettä, vaikka olinkin tätä harrastamatta välissä melkein kymmenen vuotta. Tämä on harrastus jossa voi olla aina oma itsensä, myöntää jos ei jotakin osaa ja saada jonkun opettamaan itselleen uusia taitoja. Mitään taitoa ei oleteta olevan valmiina, kaikkea saa aina opetella, jos ei osaa.  Aikuisena voi olla välillä ihan yhtä höpsö ja hullutteleva kuin lapsi, kukaan ei tuomitse sinua. Tämä partio perhe on luotettava ja lämmin, uusia ystäviä löytää jokaisen nurkan takaa. Tämän takia minä harrastan partiota ja vaikka välillä se vaatiikin asioita, useimmiten antaa hyvää mieltä, onnistumisia ja ystäviä!

 

Hyvää tulevaa kesää kaikille lippukuntamme jäsenille, huoltajille ja niille ketkä saattavat sivujamme lukea!

 

Tuuli Löfström

Lippukunnanjohtaja

Kömmelin talkoot la 29.4.2017

Kömmelin talkoot la 29.4.2017

Partiolippukuntien Ylöjärven Otavan ja Ylöjärven Viittaveljien Kömmelin talkoot pidetään lauantaina 29.4. alkaen klo 10.00 Länsi-Teiskossa.

Talkoiden päätehtävänä on polttopuiden teko. Lisäksi luvassa on muutakin alueen kunnossapitoon liittyvää talkoopuuhaa. Kaiken ikäisille talkoolaisille löytyy sopivia tehtäviä!

Partiovanhemmat keittävät talkoolaisille voileipäkahvit, joten toivomme ilmoittautumista talkoisiin jäsenrekisterimme Kuksan kautta 27.4 mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy tästä ->

Partiovanhemmat yhdessä Puutoimen kanssa tekivät meille viime kesänä hienon laiturin. Kaikenlainen kunnostus onkin siis partiovanhempien tekemänä, heidän takiaan Kömmelissä on mukava käydä!