Vuoden viimeiset tapahtumat

Vuoden viimeiset tapahtumat

Tiistaina 19.12. puolestaan osallistutaan Joulutulet-tapahtumaan yhdessä Ylöjärven Reserviupseerit ry:n, Ylöjärven Reservinaliupseerit ry:n ja Ylöjärven Maanpuolustusnaiset ry:n kanssa. Tapahtuma alkaa klo 17.45 ratsukoiden ja partiolaisten soihtukulkueella. Luvassa on näyttävä soihtukulke, jossa mukana myös ratsukoita! Kulkuetta varten partiolaiset järjestäytyvät Talvisodan lähteneiden muistomerkillä klo 17.30. Kulkue lähtee liikkeelle klo 17.45. 
Suosittelemme lämpimästi hyödyntämään seurakuntakeskuksen ja Räikän kentän P-aluetta, josta on lyhyt kävelymatka sekä lähtö- että tapahtumapaikalle. 

Torstaina 28.12. vietämme mukavan ulkoiluhetken talvisessa säässä keräämällä kynttilät joulun jäljiltä Ylöjärven hautausmaalta! Kynttilänkeräyson yksi lippukuntiemme varainhankintatempauksista. Kokoonnumme Ylöjärven kirkon parkkipaikalle to 28.12.2017 klo 10.00. Varaa aikaa noin kaksi tuntia. Isolla porukalla kynttilät on kerätty nopeasti!

Ryhmien koloillat jatkuvat loppiaisen jälkeen ryhmänjohtajien ilmoittamasta päivästä alkaen. Tässä kohtaan on hyvä mainita (vanhoille partiolaisille) vielä varalta, että olettehan muistaneet maksaa jäsenmaksun! 

Helmikuu tuo mukanansa myös Otavan ja YlVin yhteiset Hile -talviretket.  Talviretki seikkailijoille ja sitä vanhemmille pidetään 2.-4.2.2018 Lammasniemen leirikeskuksella, ilmottautuminen on jo auki TÄÄLLÄ ja jatkuu 24.1.2018 asti.

Huikean kiva talviretki sudenpennuille pidetään 17.(-18.) 2.2018 Lempiäniemen leirikeskuksella Ylöjärvellä. Lisätietoja retkestä tulee heti tammikuun alussa.


Comments are closed.