Ekoteko-sudenpentutapahtuma la 11.11. Tampereella

Ekoteko-sudenpentutapahtuma la 11.11. Tampereella

Hämeen Partiopiirin Sudenpentutapahtumassa ”EKOTEKOKEKO” vietetään iloinen partiopäivä yhdessä muiden hämäläisten sudenpentujen kanssa. Tapahtumaan odotetaan saapuvan jopa 1000 sudenpentua saattajineen, joten menoa ja vilskettä on luvassa!

Tapahtuma on leikkimielinen päivätapahtuma rastitehtävineen. Tehtäviä suoritetaan 4-6 hengen pentuein, sekä saattajan kanssa. Pentueet muodostetaan ensisijaisesti omasta laumasta lähtevien kesken. Sudareiden oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla.

Sudenpentutapahtuma maksaa 10e / sudenpentu, joka kattaa niin päivän ohjelman, tapahtuman päätteeksi lämpimän ruuan, sekä tapahtumamerkin.

Sitovat ilmoittautumiset jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään sunnuntaina 22.10.2017 (syysloman loppuun mennessä).

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->


Comments are closed.